Baggrund

Fra automatiktekniker til cand.comm. / oplevelsesøkonom

 

Min tid i Billund

Jeg er født i 1976 og opvokset i Billund. Jeg er født ind i Legoland1attraktionsbranchen, da de første år af mit liv foregik i LEGOLAND, hvor mine forældre var forpagtere af ponyridning. I en alder af 13 år startede min musiske passion, hvor jeg også begyndte at spille guitar. Efter folkeskolen gik jeg et år på Grindsteds Tekniske Skole (ellinjen) kombineret med et bijob som fejedreng/opvasker hos Aerochef, hvorefter jeg kom i lære som automatiktekniker på LEGO.

København, job og musikken

Efter endt uddannelse drog jeg i 1997 til København, hvor jeg arbejdede inden for automatikteknikerfeltet i otte år kun afbrudt at et musisk højskoleophold i 1998 og en planlagt ledighedsperiode i 2003. I denne ledighedsperiode forsøgte jeg, sammen med mit daværende band, Tenderloud, at slå igennem som professionel musiker.Tenderloud Dette lykkedes imidlertid ikke, hvorfor jeg vendte tilbage til automatikteknikerbranchen. Først i sommeren 2004 lykkedes det Tenderloud at få en pladekontrakt med selskabet PonyRec – drengedrømmen gik i opfyldelse! Vi spillede på landets større scener som VEGA, Voxhal, Rust etc., og vi var på rotation på både P3 og P4. Vi lå fem uger som nummer ét på Det Elektriske Barometer (vi skubbede blandt andet Björk ned fra førstepladsen), og vi kvalificerede os til finalen i en europæisk musikkonkurrence i Bilbao, Spanien, blandt tusinde af deltagere – så jo, drengedrømmen var opfyldt. I skriveprocessen til det andet album opstod der desværre interne stridigheder, hvorefter bandet valgte at gå i opløsning.

Tilbage på skolebænken

Erfaringerne jeg havde gjort mig med musikbranchen bidrog til mit valg om at gå tilbage til skolebænken, da jeg gerne ville bruge min viden omRUC-logo musikbranchen til noget konstruktivt. Jeg startede således på HF-enkelfag på KVUC i 2005 og blev student i en alder af 30 år. Derefter startede jeg på Det Humanistiske Basisstudium på Roskilde Universitet og sluttede med en cand.comm. i Performance-design og Virksomhedsstudier 27. oktober 2012 med karakteren 12. For at supplere min SU arbejdede jeg ved siden af studierne som bartender.

For tiden arbejder jeg som café- og event manager hos Erhvervsakademi Aarhus. logo bogstaverJeg spiller stadigvæk musik, men kun på hyggeplan, læser bøger og ser film, samt jeg er en stor cykelsportsentusiast. På familiesiden bor min mor stadig i Billund (min far er desværre gået bort), hvor de i mange år havde deres egen virksomhed – BLF-Hunting (hvis hjemmeside jeg har lavet) – hvor de fremstillede hunde- og jagtartikler i læder. Derudover har jeg en bror på 44 og en søster på 47, der begge bor i Jylland.

Leave a Comment

Your email address will not be published.