I løbet af min studietid har jeg arbejdet cirka 3½ år som bartender på Café Flisen på Vesterbro og efterfølgende 2½ år som baransvarlig på Damhuskroen i Rødovre. Som bartender / baransvarlig er de vigtigste faktorer at være serviceminded, bevare overblik, være hurtig og kunne arbejde under pres. De sidste tre kompetencer havde jeg med mig fra mit tidligere erhverv som automatiktekniker, men som bartender har jeg også lært vigtigheden af at være serviceminded og tage tingene med et smil, selvom forholdene ikke altid er til at smile af.
Café Flisen
På Café Flisen fungerede jeg i længere tid som almindelig bartender, indtil der kom nye tiltag såsom akustiske livekoncerter og spoken words-aftener. Under disse arrangementer fungerede jeg som lydmand og backline-ansvarlig samt deltog i booking af bands/kunstnere. Endvidere fungerede jeg som bestyrer, når denne var på ferie – det vil sige indkøb, regnskab etc.
Damhuskroen
Jeg blev ansat på Damhuskroen med henblik på at opstarte en cocktailbar. Jeg havde her ansvaret for at lave menukort, vagtplaner, oplæring af nyt personel samt mindre indkøb. Jeg deltog også selv i det almene bartenderarbejde såsom mikse cocktails, kasseoptælling, afstemning, rengøring etc.