Personlige kompetencer

Jeg er af den opfattelse, at ens personlige kompetencer bedst kan beskrives af andre, da de ellers let kan komme til at fremstå påtagede og derigennem rejse tvivl om ens troværdighed. Jeg vil dog alligevel give mit bud på mine vigtigste kompetencer, ud fra de erfaringer jeg har gjort mig gennem livet.

Gennem to så forskellige uddannelser som en fagteknisk og en akademisk kræves der en række menneskelige kompetencer, som jeg fra naturens side har været så heldig at besidde. Det at kunne adaptere flokkens normer, værdier og regelsæt ud fra blandt andet kropssprog og generel omgangstone, ser jeg som en af mine største forcer. At jeg endvidere er udstyret med et meget positivt sind, hvor jeg som oftest ser tingene fra den lyse side, er meget lattermild, glad og udadvendt, og hvor ordet “morgensur” ikke er et eksisterende begreb, har selvfølgelig også sin indvirkning.

Gennem mine uddannelser og bijobs har jeg lært både at være en del af et team og lært vigtigheden af gruppedynamik, men også at kunne tage ansvar for mig selv og arbejde selvstændigt. Derudover har jeg et motto, der lyder: “Smil til verden og verden smiler til dig!” Med dette mener jeg, at du kommer langt med høflighed, et godt humør og ved at behandle dine medmennesker med den samme respekt, du selv forventer. Ja, det er en floskel, men efter min vurdering; et godt livssyn.

Nøgleord for Morten Bo Jakobsen

Tilbage

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.