Webudvikling og sociale medier

Jeg har af to omgange været i virksomhedspraktik; henholdsvis som webudvikler/-designer og kommunikationsmedarbejder. Derudover har jeg taget kurser hos IT-Kompetence, der er en del af Københavns Erhvervsakademi, samt ArtLab, der er en underafdeling til Dansk Musiker Forbund.

Webudvikling/-design

Jeg har udviklet, designet og skrevet content til siden smartcrew.dk. Siden er lavet i WordPress; Neve-theme. Billederne på siden af desværre af ringe opløsning, men det var, hvad jeg havde at arbejde med. Andreas Holm, ejer af Smartcrew, har lovet at udbedre dette.

Kommunikationsmedarbejder

Opdatering af alt digitalt materiale (hjemmesider, sociale medier, Wikipedia etc.) for Amager Kulturpunkts forskellige aktører, herunder Amager Bio, BETA, Børnekulturhus Ama’r m.fl.

HTML og CSS – webudvikling fra bunden

Kurser:

På dette kursus lærte jeg grundlæggende HTML5 ogIT-kompetence CSS3 kodning. Det vil sige, at jeg kan kode et website fra bunden eller gå ind og rette i allerede eksisterende websites. På kurset lærte vi også om responsive design, hvor websitet tilpasses mobile platforme, samt simple animationer.

Webudvikling CMS – webmasterens værktøjskasse

Dette kursus var en udvidelse af det foregående kursus, hvor fokus nu var rettet mere mod designdelen end den grundlæggende kodning. På kurset lærte jeg at oprette, vedligeholde og udbygge websites i WordPress, der er det mest udbredte CMS-system (mere end 50 % af alle nyere websites er bygget op omkring denne platform), klargøre billeder til web, oprette blogs, billedgallerier mm. samt optimere websites til søgemaskiner (SEO).

“Bliv synlig i det nye medielanskab!”

Kurset var en indføring i strategisk brug af sociale medier gennem digital kommunikation, personlig branding, networking og generel synliggørelseartlab på nettet. Under kurset fik jeg et indblik i, hvordan det digitale medielandskab ser ud i dag, og hvilke muligheder det indeholder. Derudover fik jeg et overblik over, hvordan disse muligheder kan bruges til at skabe synlighed – om mig selv, en virksomhed eller mit fag.

Tilbage

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.