Webudvikling og sociale medier

De nedenstående kurser har jeg taget i løbet af min ledighedsperiode hos IT-Kompetence, der er en del af Københavns Erhvervsakademi, samt ArtLab, der er en underafdeling til Dansk Musiker Forbund

HTML og CSS – webudvikling fra bunden

På dette kursus lærte jeg grundlæggende HTML5 ogIT-kompetence CSS3 kodning. Det vil sige, at jeg kan kode et website fra bunden eller gå ind og rette i allerede eksisterende websites. På kurset lærte vi også om responsive design, hvor websitet tilpasses mobile platforme, samt simple animationer.

Webudvikling CMS – webmasterens værktøjskasse

Dette kursus var en udvidelse af det foregående kursus, hvor fokus nu var rettet mere mod designdelen end den grundlæggende kodning. På kurset lærte jeg at oprette, vedligeholde og udbygge websites i WordPress, der er det mest udbredte CMS-system (mere end 50 % af alle nyere websites er bygget op omkring denne platform), klargøre billeder til web, oprette blogs, billedgallerier m.m. samt optimere websites til søgemaskiner (SEO).

“Bliv synlig i det nye medielanskab!”

Kurset var en indførelse i strategisk brug af sociale medier gennem digital kommunikation, personlig branding, networking og generel synliggørelseartlab på nettet. Under kurset fik jeg et indblik i, hvordan det digitale medielandskab ser ud i dag, og hvilke muligheder det indeholder. Derudover fik jeg et overblik over, hvordan disse muligheder kan bruges til at skabe synlighed – om mig selv, en virksomhed eller mit fag.

Tilbage

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.