Webudvikling og sociale medier

De nedenstående kurser har jeg taget i løbet af min ledighedsperiode hos IT-Kompetence, der er en del af Københavns Erhvervsakademi, samt ArtLab, der er en underafdeling til Dansk Musiker Forbund

HTML og CSS – webudvikling fra bunden

På dette kursus lærte jeg grundlæggende HTML5 ogIT-kompetence CSS3 kodning. Det vil sige, at jeg kan kode et website fra bunden eller gå ind og rette i allerede eksisterende websites. På kurset lærte vi også om responsive design, hvor websitet tilpasses mobile platforme, samt simple animationer.

Webudvikling CMS – webmasterens værktøjskasse

Dette kursus var en udvidelse af det foregående kursus, hvor fokus nu var rettet mere mod designdelen end den grundlæggende kodning. På kurset lærte jeg at oprette, vedligeholde og udbygge websites i WordPress, der er det mest udbredte CMS-system (mere end 50 % af alle nyere websites er bygget op omkring denne platform), klargøre billeder til web, oprette blogs, billedgallerier m.m. samt optimere websites til søgemaskiner (SEO).

“Bliv synlig i det nye medielanskab!”

Kurset var en indførelse i strategisk brug af sociale medier gennem digital kommunikation, personlig branding, networking og generel synliggørelseartlab på nettet. Under kurset fik jeg et indblik i, hvordan det digitale medielandskab ser ud i dag, og hvilke muligheder det indeholder. Derudover fik jeg et overblik over, hvordan disse muligheder kan bruges til at skabe synlighed – om mig selv, en virksomhed eller mit fag.

Tilbage

4 Comments

 1. Morochita

  Fantastikt fin stol!I stil med Emu som jeg tycker gf6r je4tte fina mf6bler:-)Skall upp till mf6belme4ssan i ne4sta vecka, kan du inte komma med dina fem/tio btuskifavoriter just nu i Stockholm?Som stylist har man ju ofta en liten ‘runda’ som man tar ne4r man skall ut och le5na grejer, vore kul och hf6ra om dina be4sta tips just nu:-)Trevlig helg!Caroline

  Reply
 2. TYVM you’ve solved all my problems

  Reply
 3. In the complicated world we live in, it’s good to find simple solutions.

  Reply
 4. Kudos to you! I hadn’t thought of that!

  Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published.